Jump to content
Not connected, Your IP: 35.175.121.230

Search the Community

Showing results for tags 'problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 30 results

  1. Hello, I have a strange problem: I'm using Linux Mint 17 (Cinnamon, 64-bit), no firewall settings applied. After connecting to AirVPN through the network-manager (using .ovpn config file imported) or using "Eddie 2.1 (Portable)" I cannot connect to my Jabber/XMPP profiles (i have two different profiles on two different jabber-servers, including Jitsi). I have tried Pidgin, Gajim and Jitsi. Pidgin cannot login into my accout, Gajim is seems to be connected but no one can see me logged in and I don't see any contacts online, and I cannot send/receive any messages - so I'm accually offline. When I am connected to Jitsi/XMPP account I can see other contacts and they can see me, but I cannot send messages only receive them and I cannot make/receive any calls. In all cases, when I use "Net Activity Viewer" application I see that there is a connection established from local address 10.4.x.x to a jabber-server on a remote port 5222 but still I cannot communicate. I have also tried to flush iptables settings just to be sure - it didn't help. // Just to be clear - I try to connect to XMPP after I have established AirVPN connection. Everything else working but XMPP. When I'm disconnected from AirVPN everything works just fine. // I was using AirVPN under Windows 7 and everything was working (with Comodo anti-leaking Global Rules applied). To be 100% sure, I have tried a clean install of Linux Mint 16 and 17 (both Cinnamon, 64-bit) on a flash drive. The problem repeated. There is more: I have tried to boot from Linux Mint Debian Edition (from a flash drive with installation iso image written on it) - there was NO problem connecting to XMPP accounts under AirVPN connection (using Eddie 2.1 Portable! I just don't know what to think about all of this... some kind of a mystery.
  2. must have RSA 4096 BIt when it doesnt impact performance and doesnt cost then why not ?? it is never been late to do the right thing other VPN giving RSA 4096 since 2013 and so many more and more higher encryption this is more important than Water after dinner and sex after party must have RSA 4096 Bit encryption guys
  3. Hi all, So recently I've started having issues running qBittorrent and remaining connected to AiVPN. If I connect to AirVPN (through the OpenVPN GUI) and just browse then there is no problem, speeds are good and the connection remains constant. If however I launch qBittorrent and download anything, within 3-4 minutes AirVPN drops. I can think of no explanation as to why this is happening - hence this post. I'm running Windows 8, tunneling through a Uni firewall on TCP 443, I've tried routing qBittorrent over a port explicitly opened in the Forward Ports section of AirVPN and through a randomly generated one, in both cases the results are the same. The only other thing to note is that I have modified the connection script slightly to change my DNS server to 10.5.0.1 (AirVPN's DNS) to prevent DNS leaks however like I say when I'm not running qBittorrent the connection doesn't drop, so I don't think this is the problem. It has only appeared in the last 2 weeks or so, prior to that there were no problems at all and I would quite like to get this fixed. Cheers, H. Log Below: Sat Nov 09 13:12:24 2013 OpenVPN 2.3.2 x86_64-w64-mingw32 [sSL (OpenSSL)] [LZO] [PKCS11] [eurephia] [iPv6] built on Aug 22 2013Sat Nov 09 13:12:24 2013 MANAGEMENT: TCP Socket listening on [AF_INET]127.0.0.1:25342Sat Nov 09 13:12:24 2013 Need hold release from management interface, waiting...Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: Client connected from [AF_INET]127.0.0.1:25342Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: CMD 'state on'Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: CMD 'log all on'Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: CMD 'hold off'Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: CMD 'hold release'Sat Nov 09 13:12:25 2013 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scriptsSat Nov 09 13:12:25 2013 Socket Buffers: R=[65536->65536] S=[65536->65536]Sat Nov 09 13:12:25 2013 Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973945,TCP_CONNECT,,,Sat Nov 09 13:12:25 2013 TCP connection established with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:12:25 2013 TCPv4_CLIENT link local: [undef]Sat Nov 09 13:12:25 2013 TCPv4_CLIENT link remote: [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973945,WAIT,,,Sat Nov 09 13:12:25 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973945,AUTH,,,Sat Nov 09 13:12:25 2013 TLS: Initial packet from [AF_INET]119.81.1.126:443, sid=01bab8df 8c0287c2Sat Nov 09 13:12:25 2013 VERIFY OK: depth=1, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=airvpn.org CA, emailAddress=info@airvpn.orgSat Nov 09 13:12:25 2013 VERIFY OK: nsCertType=SERVERSat Nov 09 13:12:25 2013 VERIFY OK: depth=0, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=server, emailAddress=info@airvpn.orgSat Nov 09 13:12:26 2013 Data Channel Encrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit keySat Nov 09 13:12:26 2013 Data Channel Encrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authenticationSat Nov 09 13:12:26 2013 Data Channel Decrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit keySat Nov 09 13:12:26 2013 Data Channel Decrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authenticationSat Nov 09 13:12:26 2013 Control Channel: TLSv1, cipher TLSv1/SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048 bit RSASat Nov 09 13:12:26 2013 [server] Peer Connection Initiated with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:12:27 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973947,GET_CONFIG,,,Sat Nov 09 13:12:28 2013 SENT CONTROL [server]: 'PUSH_REQUEST' (status=1)Sat Nov 09 13:12:28 2013 PUSH: Received control message: 'PUSH_REPLY,redirect-gateway def1,dhcp-option DNS 10.5.0.1,comp-lzo no,route 10.5.0.1,topology net30,ping 10,ping-restart 60,ifconfig 10.5.0.230 10.5.0.229'Sat Nov 09 13:12:28 2013 OPTIONS IMPORT: timers and/or timeouts modifiedSat Nov 09 13:12:28 2013 OPTIONS IMPORT: LZO parms modifiedSat Nov 09 13:12:28 2013 OPTIONS IMPORT: --ifconfig/up options modifiedSat Nov 09 13:12:28 2013 OPTIONS IMPORT: route options modifiedSat Nov 09 13:12:28 2013 OPTIONS IMPORT: --ip-win32 and/or --dhcp-option options modifiedSat Nov 09 13:12:28 2013 do_ifconfig, tt->ipv6=0, tt->did_ifconfig_ipv6_setup=0Sat Nov 09 13:12:28 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973948,ASSIGN_IP,,10.5.0.230,Sat Nov 09 13:12:28 2013 open_tun, tt->ipv6=0Sat Nov 09 13:12:28 2013 TAP-WIN32 device [Local Area Connection] opened: \\.\Global\{2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC}.tapSat Nov 09 13:12:28 2013 TAP-Windows Driver Version 9.9 Sat Nov 09 13:12:28 2013 Notified TAP-Windows driver to set a DHCP IP/netmask of 10.5.0.230/255.255.255.252 on interface {2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC} [DHCP-serv: 10.5.0.229, lease-time: 31536000]Sat Nov 09 13:12:28 2013 Successful ARP Flush on interface [16] {2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC}Sat Nov 09 13:12:28 2013 _up.bat Local Area Connection 1500 1560 10.5.0.230 10.5.0.229 initSat Nov 09 13:12:28 2013 env_block: add PATH=C:\Windows\System32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\WbemSat Nov 09 13:12:45 2013 TEST ROUTES: 2/2 succeeded len=1 ret=1 a=0 u/d=upSat Nov 09 13:12:45 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 119.81.1.126 MASK 255.255.255.255 172.20.167.250Sat Nov 09 13:12:45 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=10 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:12:45 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:12:45 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 0.0.0.0 MASK 128.0.0.0 10.5.0.229Sat Nov 09 13:12:45 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=30 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:12:45 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:12:45 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 128.0.0.0 MASK 128.0.0.0 10.5.0.229Sat Nov 09 13:12:45 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=30 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:12:45 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:12:45 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973965,ADD_ROUTES,,,Sat Nov 09 13:12:45 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 10.5.0.1 MASK 255.255.255.255 10.5.0.229Sat Nov 09 13:12:45 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=30 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:12:45 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:12:45 2013 Initialization Sequence CompletedSat Nov 09 13:12:45 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383973965,CONNECTED,SUCCESS,10.5.0.230,119.81.1.126 Here is where I turn on qBittorrent (about 13:13:00)Then as you can see at 13:16:52 the connection is reset... Sat Nov 09 13:16:52 2013 Connection reset, restarting [-1]Sat Nov 09 13:16:52 2013 C:\Windows\system32\route.exe DELETE 10.5.0.1 MASK 255.255.255.255 10.5.0.229Sat Nov 09 13:16:52 2013 Route deletion via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:16:52 2013 C:\Windows\system32\route.exe DELETE 119.81.1.126 MASK 255.255.255.255 172.20.167.250Sat Nov 09 13:16:52 2013 Route deletion via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:16:52 2013 C:\Windows\system32\route.exe DELETE 0.0.0.0 MASK 128.0.0.0 10.5.0.229Sat Nov 09 13:16:52 2013 Route deletion via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:16:52 2013 C:\Windows\system32\route.exe DELETE 128.0.0.0 MASK 128.0.0.0 10.5.0.229Sat Nov 09 13:16:52 2013 Route deletion via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:16:52 2013 Closing TUN/TAP interfaceSat Nov 09 13:16:52 2013 _down.bat Local Area Connection 1500 1560 10.5.0.230 10.5.0.229 initSat Nov 09 13:16:52 2013 env_block: add PATH=C:\Windows\System32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\WbemSat Nov 09 13:16:57 2013 SIGUSR1[soft,connection-reset] received, process restartingSat Nov 09 13:16:57 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974217,RECONNECTING,connection-reset,,Sat Nov 09 13:16:57 2013 Restart pause, 5 second(s)Sat Nov 09 13:17:02 2013 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scriptsSat Nov 09 13:17:02 2013 Socket Buffers: R=[65536->65536] S=[65536->65536]Sat Nov 09 13:17:02 2013 Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:02 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974222,TCP_CONNECT,,,Sat Nov 09 13:17:02 2013 TCP connection established with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:02 2013 TCPv4_CLIENT link local: [undef]Sat Nov 09 13:17:02 2013 TCPv4_CLIENT link remote: [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:02 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974222,WAIT,,,Sat Nov 09 13:17:02 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974222,AUTH,,,Sat Nov 09 13:17:02 2013 TLS: Initial packet from [AF_INET]119.81.1.126:443, sid=397dc156 e530db5fSat Nov 09 13:17:02 2013 VERIFY OK: depth=1, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=airvpn.org CA, emailAddress=info@airvpn.orgSat Nov 09 13:17:02 2013 VERIFY OK: nsCertType=SERVERSat Nov 09 13:17:02 2013 VERIFY OK: depth=0, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=server, emailAddress=info@airvpn.orgSat Nov 09 13:17:02 2013 Data Channel Encrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit keySat Nov 09 13:17:02 2013 Data Channel Encrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authenticationSat Nov 09 13:17:02 2013 Data Channel Decrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit keySat Nov 09 13:17:02 2013 Data Channel Decrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authenticationSat Nov 09 13:17:02 2013 Control Channel: TLSv1, cipher TLSv1/SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048 bit RSASat Nov 09 13:17:02 2013 [server] Peer Connection Initiated with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:04 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974224,GET_CONFIG,,,Sat Nov 09 13:17:05 2013 SENT CONTROL [server]: 'PUSH_REQUEST' (status=1)Sat Nov 09 13:17:05 2013 PUSH: Received control message: 'PUSH_REPLY,redirect-gateway def1,dhcp-option DNS 10.5.0.1,comp-lzo no,route 10.5.0.1,topology net30,ping 10,ping-restart 60,ifconfig 10.5.0.230 10.5.0.229'Sat Nov 09 13:17:05 2013 OPTIONS IMPORT: timers and/or timeouts modifiedSat Nov 09 13:17:05 2013 OPTIONS IMPORT: LZO parms modifiedSat Nov 09 13:17:05 2013 OPTIONS IMPORT: --ifconfig/up options modifiedSat Nov 09 13:17:05 2013 OPTIONS IMPORT: route options modifiedSat Nov 09 13:17:05 2013 OPTIONS IMPORT: --ip-win32 and/or --dhcp-option options modifiedSat Nov 09 13:17:05 2013 do_ifconfig, tt->ipv6=0, tt->did_ifconfig_ipv6_setup=0Sat Nov 09 13:17:05 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974225,ASSIGN_IP,,10.5.0.230,Sat Nov 09 13:17:05 2013 open_tun, tt->ipv6=0Sat Nov 09 13:17:05 2013 TAP-WIN32 device [Local Area Connection] opened: \\.\Global\{2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC}.tapSat Nov 09 13:17:05 2013 TAP-Windows Driver Version 9.9 Sat Nov 09 13:17:05 2013 Notified TAP-Windows driver to set a DHCP IP/netmask of 10.5.0.230/255.255.255.252 on interface {2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC} [DHCP-serv: 10.5.0.229, lease-time: 31536000]Sat Nov 09 13:17:05 2013 Successful ARP Flush on interface [16] {2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC}Sat Nov 09 13:17:05 2013 _up.bat Local Area Connection 1500 1560 10.5.0.230 10.5.0.229 initSat Nov 09 13:17:05 2013 env_block: add PATH=C:\Windows\System32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\WbemSat Nov 09 13:17:17 2013 MANAGEMENT: CMD 'signal SIGHUP'Sat Nov 09 13:17:17 2013 Closing TUN/TAP interfaceSat Nov 09 13:17:17 2013 _down.bat Local Area Connection 1500 1560 10.5.0.230 10.5.0.229 initSat Nov 09 13:17:17 2013 env_block: add PATH=C:\Windows\System32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\WbemSat Nov 09 13:17:21 2013 SIGHUP[hard,] received, process restartingSat Nov 09 13:17:21 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974241,RECONNECTING,SIGHUP,,Sat Nov 09 13:17:21 2013 OpenVPN 2.3.2 x86_64-w64-mingw32 [sSL (OpenSSL)] [LZO] [PKCS11] [eurephia] [iPv6] built on Aug 22 2013Sat Nov 09 13:17:21 2013 Restart pause, 5 second(s)Sat Nov 09 13:17:26 2013 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scriptsSat Nov 09 13:17:26 2013 Socket Buffers: R=[65536->65536] S=[65536->65536]Sat Nov 09 13:17:26 2013 Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:26 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974246,TCP_CONNECT,,,Sat Nov 09 13:17:26 2013 TCP connection established with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:26 2013 TCPv4_CLIENT link local: [undef]Sat Nov 09 13:17:26 2013 TCPv4_CLIENT link remote: [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:26 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974246,WAIT,,,Sat Nov 09 13:17:26 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974246,AUTH,,,Sat Nov 09 13:17:26 2013 TLS: Initial packet from [AF_INET]119.81.1.126:443, sid=b7f11659 f2c55d2dSat Nov 09 13:17:26 2013 VERIFY OK: depth=1, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=airvpn.org CA, emailAddress=info@airvpn.orgSat Nov 09 13:17:26 2013 VERIFY OK: nsCertType=SERVERSat Nov 09 13:17:26 2013 VERIFY OK: depth=0, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=server, emailAddress=info@airvpn.orgSat Nov 09 13:17:27 2013 Data Channel Encrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit keySat Nov 09 13:17:27 2013 Data Channel Encrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authenticationSat Nov 09 13:17:27 2013 Data Channel Decrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit keySat Nov 09 13:17:27 2013 Data Channel Decrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authenticationSat Nov 09 13:17:27 2013 Control Channel: TLSv1, cipher TLSv1/SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048 bit RSASat Nov 09 13:17:27 2013 [server] Peer Connection Initiated with [AF_INET]119.81.1.126:443Sat Nov 09 13:17:28 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974248,GET_CONFIG,,,Sat Nov 09 13:17:29 2013 SENT CONTROL [server]: 'PUSH_REQUEST' (status=1)Sat Nov 09 13:17:29 2013 PUSH: Received control message: 'PUSH_REPLY,redirect-gateway def1,dhcp-option DNS 10.5.0.1,comp-lzo no,route 10.5.0.1,topology net30,ping 10,ping-restart 60,ifconfig 10.5.0.230 10.5.0.229'Sat Nov 09 13:17:29 2013 OPTIONS IMPORT: timers and/or timeouts modifiedSat Nov 09 13:17:29 2013 OPTIONS IMPORT: LZO parms modifiedSat Nov 09 13:17:29 2013 OPTIONS IMPORT: --ifconfig/up options modifiedSat Nov 09 13:17:29 2013 OPTIONS IMPORT: route options modifiedSat Nov 09 13:17:29 2013 OPTIONS IMPORT: --ip-win32 and/or --dhcp-option options modifiedSat Nov 09 13:17:29 2013 do_ifconfig, tt->ipv6=0, tt->did_ifconfig_ipv6_setup=0Sat Nov 09 13:17:29 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974249,ASSIGN_IP,,10.5.0.230,Sat Nov 09 13:17:29 2013 open_tun, tt->ipv6=0Sat Nov 09 13:17:29 2013 TAP-WIN32 device [Local Area Connection] opened: \\.\Global\{2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC}.tapSat Nov 09 13:17:29 2013 TAP-Windows Driver Version 9.9 Sat Nov 09 13:17:29 2013 Notified TAP-Windows driver to set a DHCP IP/netmask of 10.5.0.230/255.255.255.252 on interface {2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC} [DHCP-serv: 10.5.0.229, lease-time: 31536000]Sat Nov 09 13:17:29 2013 Successful ARP Flush on interface [16] {2F2AC670-1C48-46EF-84D6-58E32F7205FC}Sat Nov 09 13:17:29 2013 _up.bat Local Area Connection 1500 1560 10.5.0.230 10.5.0.229 initSat Nov 09 13:17:29 2013 env_block: add PATH=C:\Windows\System32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\WbemSat Nov 09 13:17:46 2013 TEST ROUTES: 2/2 succeeded len=1 ret=1 a=0 u/d=upSat Nov 09 13:17:46 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 119.81.1.126 MASK 255.255.255.255 172.20.167.250Sat Nov 09 13:17:46 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=10 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:17:46 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:17:46 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 0.0.0.0 MASK 128.0.0.0 10.5.0.229Sat Nov 09 13:17:46 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=30 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:17:46 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:17:46 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 128.0.0.0 MASK 128.0.0.0 10.5.0.229Sat Nov 09 13:17:46 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=30 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:17:46 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:17:46 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974266,ADD_ROUTES,,,Sat Nov 09 13:17:46 2013 C:\Windows\system32\route.exe ADD 10.5.0.1 MASK 255.255.255.255 10.5.0.229Sat Nov 09 13:17:46 2013 ROUTE: CreateIpForwardEntry succeeded with dwForwardMetric1=30 and dwForwardType=4Sat Nov 09 13:17:46 2013 Route addition via IPAPI succeeded [adaptive]Sat Nov 09 13:17:46 2013 Initialization Sequence CompletedSat Nov 09 13:17:46 2013 MANAGEMENT: >STATE:1383974266,CONNECTED,SUCCESS,10.5.0.230,119.81.1.126
  4. I have a problem with Utorrent and uploading. My internet connection is 50/50 fiber and gives me these speeds. I didn't expect this for VPN, but I do actually get decent download speeds, so that's good. However, I do not manage to upload much at all. I have forwarded a port on from your web-console: 35295. This has then been setup as the listening port in Utorrent. I have turned off all portforwarding for this port or utorrent on the router. Your web-console shows thee port as open, but Utorrent setup guide reports that port is not open. Utorrent seems to be conflicting itself, cause the little checkmark in the bottom right corner turns green. The max speed i have seen uploading so far has been 250kbps or so, very sad story and not usable. I have included 3 screenshots showing my settings, utorrent status and your web-console. I have tried disabling my Comodo firewall just to see if it makes a difference, but it did not. I only use AirVPN for torrents at the moment, so I don't have it enabled all the time. What am I doing wrong, and what can I do to solve it?
  5. Hi! I realised since last OS X Skype version (6.4.0.833) it disconnects the actual connection to Skype servers once I connect to any of our VPN servers. I tried servers in Germany, Sweden and USA and connection drops everytime I connect to them. I worked perfectly with all previous versions of Skype The connection to Skype is restored as soon as I disconnect from vpn. Nothing to say about the rest of my "internet capable" software. All of them work ok. Did anyone experienced anything similiar? Thx in advance!
×
×
  • Create New...