Jump to content
Not connected, Your IP: 3.238.184.78
amazeballs

Eddie 2.16.3 borked - help please

Recommended Posts

I can not log in. .
I 2019.08.18 11:43:46 - Checking login ...
F 2019/08/18 11:43:46 - Your account isn & # 039; t active yet. Please wait some minutes and try again.


I could not enter and replaced the keys on the Your devices tab. Now on this tab is Creation pending, please reload.
What should I do so that I can work normally?

Share this post


Link to post

Cannot log in either.

Solution (although my comp isn't that fast as normal): go to the Brasilian server and use lalanda. Works till now.

Share this post


Link to post
2 hours ago, tanujjane said:
2 hours ago, Staff said:

 

Now I am unable to login on Android Eddie. Please check

Not reproducible, please open a ticket at your convenience and attach OpenVPN log (get it from the "Log" view: on the corner you have a "Share" icon). Do not hijack thread, let's keep it clear that the problem is resolved.

EDIT: if you generated a new certificate and key pair for your account, please try again now (check next message too).

Kind regards
 

Share this post


Link to post
1 hour ago, ClaraWhite said:



I could not enter and replaced the keys on the Your devices tab. Now on this tab is Creation pending, please reload.
What should I do so that I can work normally?


Hello,

and yet the same bug blocked client certificate/key generation: solved. Can you please test and confirm?

Kind regards
 

Share this post


Link to post
Posted ... (edited)

I am having this problem immediately after making a new key to try to resolve the expired certificate. I tried both the newest stable, and the experimental build. Here is a log. This would repeat forever.

I 2019.08.18 09:45:50 - Session starting.
I 2019.08.18 09:45:51 - Checking authorization ...
. 2019.08.18 09:45:51 - IPv6 disabled with packet filtering.
! 2019.08.18 09:45:51 - Connecting to Leo (United States of America, Dallas, Texas)
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > OpenVPN 2.4.6 x86_64-w64-mingw32 [SSL (OpenSSL)] [LZO] [LZ4] [PKCS11] [AEAD] built on Apr 27 2018
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > Windows version 6.1 (Windows 7) 64bit
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > library versions: OpenSSL 1.1.0h  27 Mar 2018, LZO 2.10
. 2019.08.18 09:45:51 - Connection to OpenVPN Management Interface
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > MANAGEMENT: TCP Socket listening on [AF_INET]127.0.0.1:3100
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > Outgoing Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > Incoming Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > TCP/UDP: Preserving recently used remote address: [AF_INET]199.249.230.21:443
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > Socket Buffers: R=[8192->262144] S=[8192->262144]
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > UDP link local: (not bound)
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > UDP link remote: [AF_INET]199.249.230.21:443
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > TLS: Initial packet from [AF_INET]199.249.230.21:443, sid=04791044 2c965090
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > MANAGEMENT: Client connected from [AF_INET]127.0.0.1:3100
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > VERIFY OK: depth=1, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=airvpn.org CA, emailAddress=info@airvpn.org
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > VERIFY KU OK
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > Validating certificate extended key usage
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > ++ Certificate has EKU (str) TLS Web Server Authentication, expects TLS Web Server Authentication
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > VERIFY EKU OK
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > VERIFY OK: depth=0, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=Leo, emailAddress=info@airvpn.org
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > Control Channel: TLSv1.2, cipher TLSv1.2 DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384, 4096 bit RSA
. 2019.08.18 09:45:51 - OpenVPN > [Leo] Peer Connection Initiated with [AF_INET]199.249.230.21:443
. 2019.08.18 09:45:53 - OpenVPN > SENT CONTROL [Leo]: 'PUSH_REQUEST' (status=1)
W 2019.08.18 09:45:53 - Authorization failed. Look at the client area to discover the reason.
. 2019.08.18 09:45:53 - OpenVPN > AUTH: Received control message: AUTH_FAILED
. 2019.08.18 09:45:53 - OpenVPN > SIGTERM received, sending exit notification to peer
! 2019.08.18 09:45:53 - Disconnecting
. 2019.08.18 09:45:53 - Sending management termination signal
. 2019.08.18 09:45:53 - Management - Send 'signal SIGTERM'
. 2019.08.18 09:45:53 - OpenVPN > MANAGEMENT: CMD 'signal SIGTERM'
. 2019.08.18 09:45:53 - OpenVPN > SIGTERM[hard,] received, process exiting
. 2019.08.18 09:45:53 - Connection terminated.
. 2019.08.18 09:45:53 - IPv6 restored with packet filtering.
I 2019.08.18 09:45:56 - Cancel requested.
! 2019.08.18 09:45:56 - Session terminated.


Again, I went over to the devices menu in the client area. I made a new key. But this changed nothing that I can tell.

Edited ... by giganerd
LOG

Debugging is at least twice as hard as writing the program in the first place.

So if you write your code as clever as you can possibly make it, then by definition you are not smart enough to debug it.

Share this post


Link to post
@OmniNegro

Hello!

Each time you revoke and issue new certs/key pairs, please remember to log your account out and then in again (from Eddie main window), a necessary step to tell Eddie that he must download again pairs. If you use profiles generated by the Configuration Generator, remember to re-generate new ones, or at least the new client certificate and key, and discard the old ones.

Kind regards

 

Share this post


Link to post
8 hours ago, Staff said:
@OmniNegro

Hello!

Each time you revoke and issue new certs/key pairs, please remember to log your account out and then in again (from Eddie main window), a necessary step to tell Eddie that he must download again pairs. If you use profiles generated by the Configuration Generator, remember to re-generate new ones, or at least the new client certificate and key, and discard the old ones.

Kind regards

 

Hi there,
I hit the logout button on Eddie and then the Login button.  Then everything connected fine after then.
Funny, I was actually starting to get used to Tunnelblick.

Thanks very much for sorting this out!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image

×
×
  • Create New...