Jump to content


Photo

All servers saying NA: Login Required while logged in.


Best Answer joebywan, 10 January 2019 - 10:20 PM

So apparently after restarting 2-3 more times it started working again.  No idea what caused it or what fixed it.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 joebywan

joebywan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 January 2019 - 09:12 PM

Logged into Eddie, all server rows are shaded red and have (NA: Login Required) postfixed to server names.

 

My VPN router tunnel works, just not eddie.  I am able to login to the website obviously using the same user/pass.  Can't see any notifications on the website about everything being down.

 

Any ideas?



#2 LZ1

LZ1

    It's nice to be nice to nice people

  • Moderators
  • 1972 posts

Posted 10 January 2019 - 09:24 PM

Hello!

 

Have you tried completely restarting the client?


Hi there, are you new to AirVPN? Many of your questions are already answered in this guide. Its Guides Section has guides on Linux/Torrenting/Blocked sites & many other topics too.
Moderators do not speak on behalf of AirVPN. Only the Official Staff account does. Please read the First Questions section in the link above for more details, thank you.
Did you make a guide or how-to for something? Then contact me to get it listed in my new user guide's Guides Section, so that the community can find it more easily.

Tired of Windows? Why Linux Is Better.

#3 joebywan

joebywan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 January 2019 - 09:42 PM

Yes I've tried restarting the client aswell as the box it's on.Capture.jpg



#4 joebywan

joebywan

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 10 January 2019 - 10:20 PM   Best Answer

So apparently after restarting 2-3 more times it started working again.  No idea what caused it or what fixed it.



#5 LZ1

LZ1

    It's nice to be nice to nice people

  • Moderators
  • 1972 posts

Posted 11 January 2019 - 12:46 AM

So apparently after restarting 2-3 more times it started working again.  No idea what caused it or what fixed it.

Indeed, which was why I suggested it.

 

May I suggest trying to upgrade to the Beta client if the issue persists? :)


Hi there, are you new to AirVPN? Many of your questions are already answered in this guide. Its Guides Section has guides on Linux/Torrenting/Blocked sites & many other topics too.
Moderators do not speak on behalf of AirVPN. Only the Official Staff account does. Please read the First Questions section in the link above for more details, thank you.
Did you make a guide or how-to for something? Then contact me to get it listed in my new user guide's Guides Section, so that the community can find it more easily.

Tired of Windows? Why Linux Is Better.





Similar Topics Collapse

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Servers online. Online Sessions: 15464 - BW: 60797 Mbit/sYour IP: 52.201.27.211Guest Access.