Jump to content
Not connected, Your IP: 35.170.75.58

Search the Community

Showing results for tags 'win7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello everyone, would someone be able to help me with the below issue please - AirVPN client version - 2.10.3 OS - Windows 7 Networl lock - On I installed the client yesterday and have been try to use it, but what I am experiencing is that the connection is fine for 4-5 mins, with very good speeds, and then, suddenly, the speed goes done to single KB/Sec and I can't connect to anything at all. I disconnect and then reconnect and it again works fine for 4-5 mins and then the same issue. I tried many different servers but seeing the same result. Any help/guidance would be much appreciated. I am attaching the client's log for analysis. Thank you. Best regards.
  2. Hi, I have a curios problem on Win7 x64 and no more ideas. Maybe someone can help ? I have a laptop with a freshly installed Windows 7 x64 and using the AirVPN software. I come to the point where it says "connect to ......" and nothing more. After 20-30 seconds it does a retry and so on. The funny thing is I can connect with my smartphone without any problems (Android, using OpenVPN, UDP 443). Let's make long story short. My test results are: - At home I can connect via smartphone but not via Laptop - But shouldn't be a Laptop problem because it works at work. - I tried several different VPN servers and countries. - I tried OpenVPN with the same result (can't connect). The log is shown below. - I tried it via WLAN and LAN. Same result - Internet works without problems - I checked some network settings. I'm using automatic IP address and have no proxy. - Switched off Firewall. Doesn't help. - Did a reinstall without success. No more ideas, now. Can someone help ? OpenVPN Log laptop at home: Thu Dec 04 08:10:59 2014 OpenVPN 2.3.6 x86_64-w64-mingw32 [sSL (OpenSSL)] [LZO] [PKCS11] [iPv6] built on Dec 1 2014 Thu Dec 04 08:10:59 2014 library versions: OpenSSL 1.0.1j 15 Oct 2014, LZO 2.08 Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: TCP Socket listening on [AF_INET]127.0.0.1:25340 Thu Dec 04 08:10:59 2014 Need hold release from management interface, waiting... Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: Client connected from [AF_INET]127.0.0.1:25340 Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: CMD 'state on' Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: CMD 'log all on' Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: CMD 'hold off' Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: CMD 'hold release' Thu Dec 04 08:11:00 2014 Control Channel Authentication: tls-auth using INLINE static key file Thu Dec 04 08:11:00 2014 Outgoing Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication Thu Dec 04 08:11:00 2014 Incoming Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication Thu Dec 04 08:11:00 2014 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192] Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: >STATE:1417677060,RESOLVE,,, Thu Dec 04 08:11:00 2014 UDPv4 link local: [undef] Thu Dec 04 08:11:00 2014 UDPv4 link remote: [AF_INET]46.165.208.70:443 Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: >STATE:1417677060,WAIT,,,
×
×
  • Create New...