Jump to content
Not connected, Your IP: 3.91.106.223

Search the Community

Showing results for tags 'refresh'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Can the "Ip change" be implemented in eddie every "x" minute? I mean "disconnection and reconnection with new ip" automatically. Example "Ipvanish"
  2. When the Refresh button is clicked while connected to a server it no longer works correctly. Now it alphabetizes the server list by server name, erases all of the scores and erases all of the latency numbers. The only way to fix it is to disconnect from whatever server I'm connected to and then, without even clicking Refresh, everything updates itself properly again immediately. The next time I click refresh while connected to any server the same thing happens all over again. You can't click refresh while connected without it messing up. Also, the speed is way off, both in the top left corner of this photo and in the speed graph. When I took this screenshot the DL speed was actually over 20Mb/s not 3Mb/s. Also, if you hover the mouse over the Eddie icon in the toolbar it usually says the DL speed is 0Mb/s regardless of what it actually is. Not always with that part but usually. And, again, the only way Ive found to correct this is to disconnect and reconnect.
×
×
  • Create New...