Jump to content
Not connected, Your IP: 34.201.18.139

Search the Community

Showing results for tags 'ethernet connection'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. I just got a 100/10 Mbps connection, coming from a 50/10 Mbps one. Both machines run Win 10 2004. I have the most recent Eddie client and the same settings on each machine. Using the Ookla speedtest the desktop on WiFi is hitting @ 93 Mbps and the other is only getting @ 50 Mbps on Ethernet (sits next to router, gigabit NIC). Both max out at >100 Mbps with the VPN off, and I can't figure out why there's a difference with it on. I know that the CPU can make a difference, and that plus RAM is the difference in the setups: WiFi Desktop: AMD Phenom II X4 B65 @ 3.4 GHz | 8 GB DDR3-1866MHz Ethernet Desktop: Intel Pentium J2900 @ 2.41 GHz | 4 GB DDR3-1600MHz Does anyone think the CPU is the issue here, or have any other ideas/suggestions?
  2. So, I have been having an ongoing issue for about month now when disconnected from AirVPN my Ethernet connection is lost and under "Network Connections" says Unidentified Network . I've read quite a bit on these forums to fix similar issues, but nothing seems to work for me. So at first it started out where when I was NOT connected to airvpn I'd lose connection and get DNS errors in Chrome. The pretty common DNS server fix where using the "netsh interface IPv4 set dnsserver Ethernet dhcp" cmd would easily correct it. Well then somehow it just stopped working. So I read how reinstalling AirVPN fixed this for a lot of people, I tried that and the issue still persists. I also read how making sure that the IPv4 DNS properties was set to "Obtain DNS server address automatically" and that also does nothing. I've made sure the network lock feature is also not on as when launching AirVPN the option says "activate" The only fix is rebooting my router which is super annoying. Please help. I apologize in advance that I know the bare minimum when it comes to networking.
×
×
  • Create New...