Jump to content
Not connected, Your IP: 54.80.87.174

Recommended Posts

Hello

 

I'm a satisfied customer of AirVPN for a couple years. Everything was working fine.

But starting last week, I cannot launch the Eddie software anymore , I suspect some Windows .Net update stuff to mess with this ?

 

ZtSghJw.jpg


Any clues on how to fix this ?
I tried reinstalling current version, reverting to some of the previous ones (2.13, 2.14) without success.

For the time being I can use OpenVPN with a profile created in the config generator, so no real loss of service, but your app is more useful for me.
I will eventually make a clean install one of these weeks, but don't have time now.

(Hope I'm posting on the right place ?)

Thanks for your time, happy holydays !

Share this post


Link to post

Hello!

 

Which version of Eddie was it that stopped working and have you tried the experimental client?

 

You could also try resetting Windows Firewall to its default state.


Moderators do not speak on behalf of AirVPN. Only the Official Staff account does. Please also do not run Tor Exit Servers behind AirVPN, thank you.
Did you make a guide or how-to for something? Then contact me to get it listed in my new user guide's Guides Section, so that the community can find it more easily.

Share this post


Link to post

It was the latest I think : 2.16.3

I see a 2.17 in the changelog, is it the experimental version ?

 

I'm pretty sure Eddie is not in fault, knowing Windows

 

Ok I can't even reset the settings, my firewall must be altered ? I'll check this. Thank you.

Share this post


Link to post

Yes that's the current experimental .

 

If you used Network Lock then the firewall rules will have changed. But you should still be able to reset them in Windows.

 

We can agree on Windows, haha.


Moderators do not speak on behalf of AirVPN. Only the Official Staff account does. Please also do not run Tor Exit Servers behind AirVPN, thank you.
Did you make a guide or how-to for something? Then contact me to get it listed in my new user guide's Guides Section, so that the community can find it more easily.

Share this post


Link to post

Just a heads up, I'll have to format Windows

Spent a couple hours searching, I have no idea what went wrong, but a bunch of system services are going mad (nothing suspicious found with either my regular Eset or Malewarebytes)

To sum up :

-Eddie seems to rely on WFP service (firewall basically)

-Firewall is disabled (my guess it's because Eset suite took its place)
-Can't reset it (error while trying or even starting the service)

-Also requires BFE to be started, can't launch it as well
-tried a few registry things, no luck.

For now VPN works, I'm safe, I'll have to make a proper setup (more than two years, getting messier now )

 

Case.. closed dismissed

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image

×
×
  • Create New...