Jump to content
Not connected, Your IP: 184.73.14.222
user70

Craigslist.org blocked from all airvpn servers

Recommended Posts

Hello,

 

Cannot access craigslist.org or any specific regions of website from any of airvpn servers.

 

I checked the airvpn tool, https://airvpn.org/routes/ it is giving HTTP status "failed" or 302 for all airvpn servers for craigslist website. That is not correct.

 

Please fix this, craigslist is frequently accessed website by most of the users.

 

Also, Yelp is still not accessible from all the airvpn servers which I posted few days earlier and have not seen any solution for that too. 

 

 

Thanks!

Share this post


Link to post

Im having trouble pulling it up, Im connected to Sabik in Los Angeles. I can ping it no problem, but it looks like its going slow as hell to connect and open the webpage. The title of the page loaded though, I can read it in the tab its opening in, but it is going sloooooooow. Its taken about 7 minutes now and the page isn't even halfway loaded. Sabik just came off maintenance though, and Im connecting with IPv6, but other sites are pulling up just like normal. Maybe they're having a bad server day or something?

 

Theres nothing to do about Yelp as far as I know. Its the same deal as Netflix. They've actually blacklisted our servers, and don't want people connecting through VPNs. Which is really stupid cause Ill just go read Google reviews instead of theirs and be fine with it if they wanna pull that.

 

 

EDIT: Ok after about 10 minutes it finally loaded. Now it looks like its going to take another 10 minutes just to load the music instruments classifieds.. So its not blocked in Los Angeles, its just slow as hell.

Share this post


Link to post

Currently connected to a Aludra (Toronto, Canada AirVPN server) and attempting to access the main "craigslist.org" gets a plain white page with this:

This IP has been automatically blocked.If you have questions, please email: blocks-b1528450842700259@craigslist.org

 

EDIT:  The above connection to Aludra was with Eddie set to "Automatic" in the Protocols preference, running on MacOS (latest High Sierra).  Changing the protocol settings in Eddie to one of the new tls-crypt options (UDP), and reconnecting to Rana ("Gen 2" server, also in Canada), I do NOT get the above message.  However, the webpage itself took several minutes to load.  (Craigslist.org redirected me to "toronto.craigslist.ca" due to Rana's physical location, I'm guessing, fwiw).

Edited by EtV

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image

×
×
  • Create New...