Jump to content
Not connected, Your IP: 3.214.216.26
Sign in to follow this  
BigEd

ANSWERED Win 10 continuous loop of failed connections.

Recommended Posts

Running fine, 1 - 2 days without problem. Then all of a sudden it goes into a endless loop of failed connections. It first happened on last stable release thus the reasonI tried the experimental release.

. 2015.08.02 10:48:38 - OpenVPN > open_tun, tt->ipv6=0
. 2015.08.02 10:48:38 - OpenVPN > CreateFile failed on TAP device: \\.\Global\{8538B42B-6DB8-40F0-ADF4-376A5E324539}.tap
. 2015.08.02 10:48:38 - OpenVPN > All TAP-Windows adapters on this system are currently in use.
. 2015.08.02 10:48:38 - OpenVPN > Exiting due to fatal error

 

. 2015.08.02 10:48:53 - OpenVPN > open_tun, tt->ipv6=0
. 2015.08.02 10:48:53 - OpenVPN > CreateFile failed on TAP device: \\.\Global\{8538B42B-6DB8-40F0-ADF4-376A5E324539}.tap
. 2015.08.02 10:48:53 - OpenVPN > All TAP-Windows adapters on this system are currently in use.
. 2015.08.02 10:48:53 - OpenVPN > Exiting due to fatal error

 

. 2015.08.02 10:49:01 - OpenVPN > open_tun, tt->ipv6=0
. 2015.08.02 10:49:01 - OpenVPN > CreateFile failed on TAP device: \\.\Global\{8538B42B-6DB8-40F0-ADF4-376A5E324539}.tap
. 2015.08.02 10:49:01 - OpenVPN > All TAP-Windows adapters on this system are currently in use.
. 2015.08.02 10:49:01 - OpenVPN > Exiting due to fatal error

and so on... I check the network adapters and see no tun devices available to connect to. A reboot of the OS is the only option I have left which corrects the problem until next time.

Share this post


Link to post

Hello,

 

this error:

. 2015.08.02 10:49:01 - OpenVPN > All TAP-Windows adapters on this system are currently in use.

 

is usually caused by a disabled tun/tap adapter. Try to re-enable it, or re-install OpenVPN.

 

Kind regards

Share this post


Link to post

TAP-Windows Adapter V9 is what is listed under adapters, shows not connected when not using `AirVPN 2.10` and connected when using it. During this recycling at attempts to connect is seems to disappear all together. Reboot and all is good again or this last time I waited about an hour and tried again and it worked. Never had to install the OpenVPN Client, just the AirVPN Client 2.9 and then upgraded to 2.10 after this problem started. Or did you mean to un-install of the AirVPN client then a fresh install of 2.10?

Share this post


Link to post

I know this is counter intuitive, but this is what helped.  I uninstalled airvpn, but the TAP adapter was still there.  I downloaded, and installed openvpn which installed the TAP adapter.  I uninstalled OpenVPN which removed the TAP adapter.  Rebooted, cleaned registry, and manually deleted airvpn directory.  Then I reinstalled the airvpn experimental build no boot loop for me anymore.  Now I have a DNS issue, but it never boot loops.

Share this post


Link to post

Hello!

 

It appears that Eddie 2.9.2 has various issues with Windows 10.

 

When you run Windows 10, we strongly recommend that you upgrade to Eddie 2.10.2 Experimental. In the usual download page please click "Other versions" then select "Experimental" to point to it. Select the proper version for your Windows edition and download it.

 

Eddie 2.10.2 features some important bug fixes as well from version 2.9.2.

 

Kind regards

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...