Jump to content
Not connected, Your IP: 35.175.121.230
Sign in to follow this  
AnnaGlup

Can't connect on Win7 only

Recommended Posts

Hi,

 

I have a curios problem on Win7 x64 and no more ideas. Maybe someone can help ?

 

I have a laptop with a freshly installed Windows 7 x64 and using the AirVPN software.

I come to the point where it says "connect to ......" and nothing more. After 20-30 seconds it does a retry and so on.

 

The funny thing is I can connect with my smartphone without any problems (Android, using OpenVPN, UDP 443).

 

Let's make long story short. My test results are:

- At home I can connect via smartphone but not via Laptop

- But shouldn't be a Laptop problem because it works at work.

- I tried several different VPN servers and countries.

- I tried OpenVPN with the same result (can't connect). The log is shown below.

- I tried it via WLAN and LAN. Same result

- Internet works without problems

- I checked some network settings. I'm using automatic IP address and have no proxy.

- Switched off Firewall. Doesn't help.

- Did a reinstall without success.

 

No more ideas, now. Can someone help ?

 

OpenVPN Log laptop at home:

Thu Dec 04 08:10:59 2014 OpenVPN 2.3.6 x86_64-w64-mingw32 [sSL (OpenSSL)] [LZO] [PKCS11] [iPv6] built on Dec 1 2014
Thu Dec 04 08:10:59 2014 library versions: OpenSSL 1.0.1j 15 Oct 2014, LZO 2.08
Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: TCP Socket listening on [AF_INET]127.0.0.1:25340
Thu Dec 04 08:10:59 2014 Need hold release from management interface, waiting...
Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: Client connected from [AF_INET]127.0.0.1:25340
Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: CMD 'state on'
Thu Dec 04 08:10:59 2014 MANAGEMENT: CMD 'log all on'
Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: CMD 'hold off'
Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: CMD 'hold release'
Thu Dec 04 08:11:00 2014 Control Channel Authentication: tls-auth using INLINE static key file
Thu Dec 04 08:11:00 2014 Outgoing Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication
Thu Dec 04 08:11:00 2014 Incoming Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication
Thu Dec 04 08:11:00 2014 Socket Buffers: R=[8192->8192] S=[8192->8192]
Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: >STATE:1417677060,RESOLVE,,,
Thu Dec 04 08:11:00 2014 UDPv4 link local: [undef]
Thu Dec 04 08:11:00 2014 UDPv4 link remote: [AF_INET]46.165.208.70:443
Thu Dec 04 08:11:00 2014 MANAGEMENT: >STATE:1417677060,WAIT,,,

Share this post


Link to post

Hello,

 

what happens if you try a connection in TCP? With our client Eddie you can change connection mode in "AirVPN" -> "Preferences" -> "Protocols". In your laptop, try for example port 443, protocol TCP.

 

Have a check to antivirus software (if any) as well, just in case it's blocking openvpn.exe

 

Kind regards

Share this post


Link to post

Thanks for your suggestions.

No virus scanner installed.

I tried TCP and the issue was a liitle bit different. After connection it has problems to reach remote server and disconnets after 5 retries.

This gave me the idea to have a deeper look in the Router settings. Notebook was configured as Guest only in Router :-(

After change it works, now.

 

Thanks for your help.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...