Jump to content


Photo

Account not staying logged in (WEBSITE)


Best Answer Staff, 08 February 2016 - 08:11 PM

The problem was solved on 23-Dec-2015.

 

Kind regards

Go to the full post


  • This topic is locked This topic is locked
62 replies to this topic

#1 T-BagOP

T-BagOP

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 23 November 2015 - 08:16 PM

This isn't to do with your VPN service per say, but when I visit the forums, or client area I will logout regardless of what device or browser I use. It usually happens when navigating to two-three different pages since logging in. I have clicked Remember me numerous times and it continues to happen.

 

Thanks.



#2 Johnny B

Johnny B

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 23 November 2015 - 10:22 PM

Happened to me too these days.



#3 T-BagOP

T-BagOP

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 24 November 2015 - 12:02 AM

Update: It appears to be resolved now.



#4 EdensSpire

EdensSpire

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 459 posts

Posted 24 November 2015 - 07:24 AM

Yes this issue happened for me too, what worked for me(weirdly enough) was to uncheck remember me, and I haven't been logged out since xD



#5 macgiver

macgiver

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 24 November 2015 - 11:36 AM

+1



#6 Valerian

Valerian

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 131 posts

Posted 26 November 2015 - 06:07 PM

This is happpening to me now. Can someone from Staff please say whether this is being looked into?



#7 bluesjunior

bluesjunior

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 128 posts

Posted 27 November 2015 - 05:49 AM

This has been happening to me since I reinstalled my Win7 OS 3mths ago.



#8 nitehawk

nitehawk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 posts

Posted 27 November 2015 - 10:24 AM

yep i +1 about getten kicked off and having too relog back in



#9 stupidcats

stupidcats

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 posts

Posted 28 November 2015 - 09:17 AM

This is so annoying. I had to write a support ticket 3 times because after clicking on "post" it would say that I was not logged in. The same is happening in the forums..



#10 MrRandom

MrRandom

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 53 posts

Posted 29 November 2015 - 04:19 AM

The same thing has been happening to me. Every time I click anything on the site it logs me out. I've allowed cookies, scripts and everything the site wants and I still get logged out every time I click on anything. I noticed the site has changed/updated recently and that's when this problem started for me.

 

I'm going to need to renew me account in a few months, I hope the problem doesn't effect my ability to renew.



#11 T-BagOP

T-BagOP

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 29 November 2015 - 05:03 AM

Is this getting addressed? This is my 3rd attempt to reply to this thread because I get logged out before I can post it...



#12 5YmkoLQZ

5YmkoLQZ

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 212 posts

Posted 29 November 2015 - 08:50 AM

Have the same issue. Keeps logging me out and it's very annoying. 



#13 randomly

randomly

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 29 November 2015 - 11:39 AM

same here, tried deleting all cookies a few times to no avail...



#14 iwih2gk

iwih2gk

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 282 posts

Posted 29 November 2015 - 09:25 PM

Throwing "my" light on this thread.  I have never been kicked off to my knowledge.  BTW  -- I am signed on via TOR after VPN's (TOR over AIR/Other VPN).  Anything being discussed in this thread doesn't happen on TOR, at least for me.



#15 CultureVulture

CultureVulture

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 145 posts

Posted 29 November 2015 - 11:06 PM

Recently, I was trying to write via a support ticket. I could upload attachments, but every time I tried to post the comment, I would be unlogged and I'd have to log back in. Atttachment would be there, but all commentary lost. I tried four times. By the end, I was ready to put my boot through the screen. In the end, I had to go to another device, but since then I have disabled random agent spoofer on that computer, as it was on at the time, and which I am thinking might have come into play (although I dont know). I haven't been back on that computer to test my theory since (I am posting this from a different device).

#16 bluesjunior

bluesjunior

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 128 posts

Posted 30 November 2015 - 07:09 AM

Which browser are you folks having trouble using. I am using Pale Moon 64bit (a firefox based 64 bit browser) and have the Start Page search engine as my default home page. The reason I say this that I sometimes have trouble using the search function in Start Page only when connected to the AirVPN. I contacted the Start Page people who say it is a problem with Start Page and VPN,s in general which their engineers are working on. What happens with Start Page is that when I use the search function I get a Captcha pop up as some sort of security within Start Page, I answer it correctly but instead of completing the search I just get another Captcha and so on and so on. This may or may not have any bearing on the "forgotten Log-In problem but I thought I would just put it out there.



#17 EdensSpire

EdensSpire

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 459 posts

Posted 30 November 2015 - 09:10 AM

Yes this issue happened for me too, what worked for me(weirdly enough) was to uncheck remember me, and I haven't been logged out since xD

 

This fixed it for me, like I said have any of you even tried it? lol



#18 CultureVulture

CultureVulture

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 145 posts

Posted 30 November 2015 - 12:07 PM

Nope, because I never had remember me checked in the first place. But glad it worked for you.

#19 T-BagOP

T-BagOP

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 posts

Posted 01 December 2015 - 08:33 PM

Guys is this going to be addressed? It's been a while now and it is annoying.



#20 Valerian

Valerian

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 131 posts

Posted 02 December 2015 - 11:02 AM

Hello? Staff? Anyone looking into this?







Similar Topics Collapse

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Servers online. Online Sessions: 14635 - BW: 55497 Mbit/sYour IP: 54.197.24.206Guest Access.