Jump to content
Not connected, Your IP: 3.227.235.71
T-BagOP

ANSWERED Account not staying logged in (WEBSITE)

Recommended Posts

This isn't to do with your VPN service per say, but when I visit the forums, or client area I will logout regardless of what device or browser I use. It usually happens when navigating to two-three different pages since logging in. I have clicked Remember me numerous times and it continues to happen.

 

Thanks.

Share this post


Link to post

This is so annoying. I had to write a support ticket 3 times because after clicking on "post" it would say that I was not logged in. The same is happening in the forums..

Share this post


Link to post

The same thing has been happening to me. Every time I click anything on the site it logs me out. I've allowed cookies, scripts and everything the site wants and I still get logged out every time I click on anything. I noticed the site has changed/updated recently and that's when this problem started for me.

 

I'm going to need to renew me account in a few months, I hope the problem doesn't effect my ability to renew.

Share this post


Link to post
Guest

Have the same issue. Keeps logging me out and it's very annoying. 

Share this post


Link to post

Throwing "my" light on this thread.  I have never been kicked off to my knowledge.  BTW  -- I am signed on via TOR after VPN's (TOR over AIR/Other VPN).  Anything being discussed in this thread doesn't happen on TOR, at least for me.

Share this post


Link to post

Recently, I was trying to write via a support ticket. I could upload attachments, but every time I tried to post the comment, I would be unlogged and I'd have to log back in. Atttachment would be there, but all commentary lost. I tried four times. By the end, I was ready to put my boot through the screen. In the end, I had to go to another device, but since then I have disabled random agent spoofer on that computer, as it was on at the time, and which I am thinking might have come into play (although I dont know). I haven't been back on that computer to test my theory since (I am posting this from a different device).

Share this post


Link to post

Which browser are you folks having trouble using. I am using Pale Moon 64bit (a firefox based 64 bit browser) and have the Start Page search engine as my default home page. The reason I say this that I sometimes have trouble using the search function in Start Page only when connected to the AirVPN. I contacted the Start Page people who say it is a problem with Start Page and VPN,s in general which their engineers are working on. What happens with Start Page is that when I use the search function I get a Captcha pop up as some sort of security within Start Page, I answer it correctly but instead of completing the search I just get another Captcha and so on and so on. This may or may not have any bearing on the "forgotten Log-In problem but I thought I would just put it out there.

Share this post


Link to post

Yes this issue happened for me too, what worked for me(weirdly enough) was to uncheck remember me, and I haven't been logged out since xD

 

This fixed it for me, like I said have any of you even tried it? lol

Share this post


Link to post

Which browser are you folks having trouble using. I am using Pale Moon 64bit (a firefox based 64 bit browser) and have the Start Page search engine as my default home page. The reason I say this that I sometimes have trouble using the search function in Start Page only when connected to the AirVPN. I contacted the Start Page people who say it is a problem with Start Page and VPN,s in general which their engineers are working on. What happens with Start Page is that when I use the search function I get a Captcha pop up as some sort of security within Start Page, I answer it correctly but instead of completing the search I just get another Captcha and so on and so on. This may or may not have any bearing on the "forgotten Log-In problem but I thought I would just put it out there.

This issues happens on my Android phone, Windows 7 Pale Moon, Windows 7 Water fox and Debian Iceweasel. I would say it's an issue on their end.

Share this post


Link to post

Definitely an issue on their end I use chrome and waterfox both on different engines

 

Sent from my C6903 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...