Jump to content
Not connected, Your IP: 100.25.42.117
XorZor

Eddie UI: Unable to start (No socket)

Recommended Posts

Posted ... (edited)

I have same problem on WIN pro 10, after load OS, if I trying star eddie manually - system notification me: "unable to obtain elevated privileges". Before shutdown, I see notification what eddie prevention shutdown.

Снимок экрана 2021-04-02 081541.png

Edited ... by XorZor
Provide more info

Share this post


Link to post
@XorZor
I split your topic into your own because the one you posted in wanted to know if it was possible to hide the splash screen. Your problem is the Unable to start (No socket) error which sometimes can occur if you shutdown Windows without properly stopping Eddie. In this case, either kill the openvpn.exe process in task manager or reboot.

» I am not an AirVPN team member. All opinions are my own and are not to be considered official. Only the AirVPN Staff account should be viewed as such.

» The forums is a place where you can ask questions to the community. You are not entitled to guaranteed answer times. Answer quality may vary, too. If you need professional support, please create tickets.

» If you're new, take some time to read LZ1's New User Guide to AirVPN. On questions, use the search function first. On errors, search for the error message instead.

» If you choose to create a new thread, keep in mind that we don't know your setup. Give info about it. Never forget the OpenVPN logs or, for Eddie, the support file (Logs > lifebelt icon).

» The community kindly asks you to not set up Tor exit relays when connected to AirVPN. Their IP addresses are subject to restrictions and these are relayed to all users of the affected servers.

 

» Furthermore, I propose that your paranoia is to be destroyed. If you overdo privacy, chances are you will be unique amond the mass again.

Share this post


Link to post

Hi, I'm running Eddie on Windows 8.1 and are experiencing the same.

Since this only seems to happen in Windows, I think the root of the problem has to do with the way Windows are using hibernation as default when shutting down, which isn't the case when restarting.


It was also a problem in the previous version of Eddie, so after a Windows shutdown the "Start with Windows" hasn't been working during the latest two versions of Eddie (if not manually killing OpenVPN or restarting as mentioned above).

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image

×
×
  • Create New...