Jump to content
Not connected, Your IP: 3.237.67.179
melotten

ANSWERED Connection is not working after last macos update

Recommended Posts

Hello,

I am running macos 10.15.5 and eddie 2.18.9
connectionis established but once is on, I cannot surf the internet and cannot resolve any website.

checked dns settings, all is switched to default in eddie config.

im running out of ideas on what to check, maybe someone can point me to the right direction?

logs are available, but I did not see anything weird at least for my experience.

 

Share this post


Link to post
2 hours ago, melotten said:

logs are available, but I did not see anything weird at least for my experience.


We'll be the judge of that, if you don't mind. :) In Logs tab, click the lifebelt icon and paste or upload the output here. If you choose to paste it, use LOG formatting, it's the top left button in the post editor. Thank you.

» I am not an AirVPN team member. All opinions are my own and are not to be considered official. Only the AirVPN Staff account should be viewed as such.

» The forums is a place where you can ask questions to the community. You are not entitled to guaranteed answer times. Answer quality may vary, too. If you need professional support, please create tickets.

» If you're new, take some time to read LZ1's New User Guide to AirVPN. On questions, use the search function first. On errors, search for the error message instead.

» If you choose to create a new thread, keep in mind that we don't know your setup. Give info about it. Never forget the OpenVPN logs or, for Eddie, the support file (Logs > lifebelt icon).

» The community kindly asks you to not set up Tor exit relays when connected to AirVPN. Their IP addresses are subject to restrictions and these are relayed to all users of the affected servers.

 

» Furthermore, I propose that your paranoia is to be destroyed. If you overdo privacy, chances are you will be unique amond the mass again.

Share this post


Link to post

I have no idea what's happened here but now is working as expected. I swear I sweated on it for 1 day without avail.
Reboot, changed settings. 

maybe, some updates where still pending and to leave the machine connecting outside VPN tunnel completed the whole process?

thanks a lot for you help anyway Giganerd, your eyes are for sure more expert than mine, i will submit logs straight way the next time!

 

Share this post


Link to post
7 hours ago, melotten said:

i will submit logs straight way the next time!


That's the spirit. :) You are asking for help with troubleshooting, after all, and troubleshooting begs for information.

» I am not an AirVPN team member. All opinions are my own and are not to be considered official. Only the AirVPN Staff account should be viewed as such.

» The forums is a place where you can ask questions to the community. You are not entitled to guaranteed answer times. Answer quality may vary, too. If you need professional support, please create tickets.

» If you're new, take some time to read LZ1's New User Guide to AirVPN. On questions, use the search function first. On errors, search for the error message instead.

» If you choose to create a new thread, keep in mind that we don't know your setup. Give info about it. Never forget the OpenVPN logs or, for Eddie, the support file (Logs > lifebelt icon).

» The community kindly asks you to not set up Tor exit relays when connected to AirVPN. Their IP addresses are subject to restrictions and these are relayed to all users of the affected servers.

 

» Furthermore, I propose that your paranoia is to be destroyed. If you overdo privacy, chances are you will be unique amond the mass again.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...