Jump to content
Not connected, Your IP: 3.234.214.179
Sign in to follow this  
ghostp

Where is all the speed?

Recommended Posts

Hi everyone,
I've an 250 Mbit/s line but connected to air I never go more than 84 Mbit/s. I've tried different connections begin with TCP, 3, 443. UDP doesn't work at all.
Any idea?

Share this post


Link to post

If you want to get 250 Mbit/s out of your connection, you have to use the UDP protocol, I don't think it is possible with TCP.

Why does UDP not work for you ? You'll have to provide some logs to receive assistance...

Regards

BB

Share this post


Link to post

whatsoever

6 hours ago, BlueBanana said:

If you want to get 250 Mbit/s out of your connection, you have to use the UDP protocol, I don't think it is possible with TCP.

Why does UDP not work for you ? You'll have to provide some logs to receive assistance...

Regards

BB

4 hours ago, go558a83nk said:

UDP entry IP 3 or 4 don't work?  Have you tried all the ports?  Is this a restricted network you're on?

I did test ALL UDP connections available in Eddie, no one worked :-( Only TCP work.

Can I post a protokoll here? Is there any information in it about my identity, real IP adress whatsoever?

Share this post


Link to post

Share this post


Link to post
17 minutes ago, ghostp said:

Ok, that's a step forward but any idea what's going on and how to fix it?


Usually the temporary fix is to disable the route checking in settings.  The real fix would be to find out why that's happening.  Since are running a beta it could be that you need to report this in the beta thread as a bug.

Share this post


Link to post
On 11/14/2019 at 8:48 PM, go558a83nk said:

Usually the temporary fix is to disable the route checking in settings.  The real fix would be to find out why that's happening.  Since are running a beta it could be that you need to report this in the beta thread as a bug.
I did try it but it doesn't work
 
On 11/14/2019 at 9:25 PM, BlueBanana said:

Have you tried uninstalling / reinstalling your TAP - Adapter? Maybe it's worth a shot....

Regards

BB

How to do that?

Share this post


Link to post
Posted ... (edited)
On 11/18/2019 at 1:32 PM, ghostp said:

How to do that?


I'm assuming you are using Windows. Click Start then type "Device Manager" without the quote. Click Device Manager, then it will open Device Manager window. Look for "Network adapters" then expand it. You should see "TAP-Windows Adapter V9", right click that one then click Uninstall device. It will ask you if you really want to uninstall it, click Uninstall. Once you are done, reopen Eddie then click connect. Eddie will detect TAP is not in the system and will install TAP automatically. Then it will attempt to connect to VPN server. If it taking too long to connect to the VPN server (like more than 1 min), click cancel then exit Eddie fully. Then start up Eddie then click to connect. Edited ... by NoiselessOwl
Clean up

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...