Jump to content
Not connected, Your IP: 35.171.146.141

Recommended Posts

I'm having problems connecting tor -> vpn I'm quite flummoxed as to why considering when I first set it up it worked perfectly fine. I have barely touched the settings in the vpn and and problems connecting through tor started occurring after I switched to automatic protocol (which also worked fine and still does) and then back to using the tor protocol. 

 

When I test the tor protocol it tells me the test is successful however when I attempt to connect it gets stuck on checking authorization while flashing to connecting the the vpn server every few seconds and then back to checking authorization. I have left it running like this for probably over 15 minutes it just keeps flashing back and forth without connecting.

 

I'm pretty stumped on how to solve this considering the test for the protocol comes back successful. 

Share this post


Link to post

Thanks I solved the problem I forgot I had tor configured to connect through an obs4 bridge when I took it off and connected normally it worked fine. I guess you connecting through bridges messes with the vpn somehow. If anyone knows a way to use a tor bridge with eddie that'd be interesting knowledge to have but other than that problem solved thanks.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...