Jump to content
Not connected, Your IP: 34.229.151.87
Sign in to follow this  
uncle_jim

Transmission on FreeNAS - problem with listening port

Recommended Posts

Hello all. I'm trying to run Transmission on FreeNAS 9.2.1.5, and can't seem to get the listening port working correctly. I have forwarded the port as per the FAQ (TCP/UDP, no DDNS) and the TCP test shows that the computer is reachable on that port, but in the Transmission settings the port reads as closed.

 

I am running Transmission in a single plugin jail alongside SABnzbd, SickBeard and CouchPotato, all of which are configured with forwarded ports with DDNS for external access, and which work perfectly fine. I have OpenVPN running behind an ipfw firewall, which is allowing all other traffic through.

 

Has anyone else encountered this problem before and have a solution? It's the only part I don't have working perfectly and I'm tearing my hair out over it.

 

Thanks in advance.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...