Jump to content


Photo

Frequent "no server available" error

Eddie Linux Ubuntu no server

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ahotep

ahotep

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 15 November 2018 - 08:37 AM

Platform: Ubuntu 16.04

Eddie version 2.16.3 (same behaviour on 2.16.1)

 

Recently my VPN connection has started breaking down at irregular intervals (sometimes within 24 hours of a successful reconnect, sometimes after a few days). I only see a simple error pop-up displayed, telling me that there is "no server available". There are still servers listed in the overview, but I'm not able to automatically or manually reconnect until I force quit Eddie altogether and restart. After that, it works normally again - until the next drop.

 

The behavior started about a 1-2 months ago, when I was still using Eddie 2.16.1, but has continued after a recent upgrade to 2.16.3.

 

Log file attached; saved after the most recent occurrence.

 

 

Attached Files



#2 JoyOfJoys

JoyOfJoys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 16 November 2018 - 05:36 AM

It definitely seems funky the last week or so on this end. Mainly dropping connections much more frequently. Then not being able to re-connect right away. A couple times I closed out of Eddie altogether, connecting to internet naked as I was in the middle of a project I needed to get back to.



#3 rnd227

rnd227

    Member

  • Members2
  • PipPip
  • 24 posts
  • LocationBerlin

Posted 16 November 2018 - 03:13 PM

Same here. Serpens and Intercrus keep kicking me out, and I get no statistics from Ogma or Adhara, although all those servers are «ok» on the Status page. That for the last two days.







Similar Topics Collapse


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Servers online. Online Sessions: 15042 - BW: 60254 Mbit/sYour IP: 54.197.24.206Guest Access.