Jump to content
Not connected, Your IP: 3.214.184.124

Recommended Posts

Hi,

 

I can start the application and connect to the servers, however, the GUI crashes leaving the OpenVPN connection up along with the iptables rules still in place.

 

Below is a copy terminal output at the point at which is crashed.

 

! 2018.07.15 09:54:39 - Connected.
. 2018.07.15 09:54:39 - OpenVPN > Initialization Sequence Completed
Stacktrace:

  at <unknown> <0xffffffff>
  at (wrapper managed-to-native) System.Windows.Forms.X11Keyboard.Xutf8LookupString (intptr,System.Windows.Forms.XEvent&,byte[],int,intptr&,System.Windows.Forms.XLookupStatus&) <0x000a4>
  at System.Windows.Forms.X11Keyboard.LookupString (System.Windows.Forms.XEvent&,int,System.Windows.Forms.XKeySym&,System.Windows.Forms.XLookupStatus&) <0x000c3>
  at System.Windows.Forms.X11Keyboard.EventToVkey (System.Windows.Forms.XEvent) <0x0003f>
  at System.Windows.Forms.X11Keyboard.ToUnicode (int,int,string&) <0x0035f>
  at System.Windows.Forms.X11Keyboard.TranslateMessage (System.Windows.Forms.MSG&) <0x00127>
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.TranslateMessage (System.Windows.Forms.MSG&) <0x00027>
  at System.Windows.Forms.XplatUI.TranslateMessage (System.Windows.Forms.MSG&) <0x00024>
  at System.Windows.Forms.Application.RunLoop (bool,System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x00da7>
  at System.Windows.Forms.Application.Run (System.Windows.Forms.ApplicationContext) <0x0005b>
  at Eddie.Forms.Linux.Program.Main () <0x0037f>
  at (wrapper runtime-invoke) object.runtime_invoke_void (object,intptr,intptr,intptr) <0x000c7>

Native stacktrace:

	mono(+0xc8d94) [0x55ab086d6d94]
	mono(+0x12204e) [0x55ab0873004e]
	mono(+0x3e063) [0x55ab0864c063]
	/lib/x86_64-linux-gnu/libpthread.so.0(+0x110c0) [0x7f321bc2f0c0]
	/lib/x86_64-linux-gnu/libc.so.6(strlen+0x94) [0x7f321b6e86e4]
	/usr/lib/x86_64-linux-gnu/libX11.so.6(_XimLocalUtf8LookupString+0xde) [0x7f3212a4fd7e]
	[0x40be8c25]

Debug info from gdb:


=================================================================
Got a SIGSEGV while executing native code. This usually indicates
a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries 
used by your application.
=================================================================

)

The above clearly indicates a problem with mono, however, I am unsure how to fix it.

 

Any help would be appreciated.

 

Thanks

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image

×
×
  • Create New...