Jump to content
Not connected, Your IP: 34.201.18.139
Sign in to follow this  
Old Man Internet

Website look ups getting blocked at random intervals on all servers

Recommended Posts

I've been noticing the for last week or so that no matter what server I'm connected to after a little while (say, ~15 minutes sometimes more sometimes less) website look ups will stop working completely. I have changed DNS servers as a test which made no difference. I've tried different browsers and they react the same way - like they're not connected at all. I've even watched the traffic with wireshark and haven't noticed anything unusual (DNS traffic goes out and comes back but browsers still act like they have no connection and it's only web browsers). Changing to another server always fixes the issue but then it comes back again. Outside of the tunnel my connectivity is unaffected. No idea what the problem could be. Is this happening to anyone else?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...