Jump to content


Photo

Tap Windows Adapater V9 running al 100 mbps insteaf of 1000

tap v9

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Marty Bun

Marty Bun

    Newbie

  • Members2
  • Pip
  • 5 posts

Posted 11 January 2019 - 05:34 PM

I'm running Airvpn on a old Desktop, with a 1000mbps netwerk card, when I activate Airvpn I noticed

the speed of Tap9 is only 100 mbps.

 

download speed 13 mbps without airvpn 120 mbps!

 

Hense a very slow system responce.

 

How can I improve the speed to 1000 mbps?

 

tks.



#2 win8

win8

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 68 posts

Posted 13 January 2019 - 03:38 AM

Are you using Eddie?

Have you changed protocols? tcp to udp vice versa, ssl/ssh instead of standard openvpn, different ports ?



#3 Air4141841

Air4141841

    Advanced Member

  • Members2
  • PipPipPip
  • 101 posts

Posted 13 January 2019 - 12:50 PM

what is the send and receive buffer set too?



#4 Marty Bun

Marty Bun

    Newbie

  • Members2
  • Pip
  • 5 posts

Posted 14 January 2019 - 10:06 PM

Are you using Eddie?

Have you changed protocols? tcp to udp vice versa, ssl/ssh instead of standard openvpn, different ports ?

I'm using the standard settings of eddie.



#5 Marty Bun

Marty Bun

    Newbie

  • Members2
  • Pip
  • 5 posts

Posted 14 January 2019 - 10:07 PM

what is the send and receive buffer set too?

 

Where can I find this the the Microsoft Network adaptors or in Eddie settings?







Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Servers online. Online Sessions: 13733 - BW: 49186 Mbit/sYour IP: 34.228.143.13Guest Access.