Jump to content


Photo

Eddie 2.16beta released


  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#41 quanthenys

quanthenys

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 13 August 2018 - 02:35 PM

Version 2.16.3 (Fri, 10 Aug 2018 14:20:52 +0000)

I tried that version but there were serious connection problems with various web sites. About half of my daily sites were working well, but other half gave an error saying something like "could not find IP". Also performance of the working connections was very slow. I did a reboot and flushed DNS and cleared all caches from everywhere, then restarted Eddie, but nothing fixed the problem.

 

I went back to 2.16.1 and problems are gone.

My computer is running Windows 7 64-bit SP1.

Protocol was SSL. I tried different servers (one with IPv6 and a few others with IPv4, no difference).



#42 harold.lewis

harold.lewis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts

Posted 13 August 2018 - 06:14 PM

Eddie 2.16.3 Portable, well on Manjaro Plasma



#43 8nDTiLB

8nDTiLB

    Newbie

  • Members2
  • Pip
  • 9 posts

Posted 15 August 2018 - 05:16 PM

This .3 release has helped with the Windows 10 issue of the bottom right tray icon not always appearing on startup. Hasn't totally resolved it, but it happens much less now after restarts. Seems that the program is still launching, but it's a brief moment of concern when it looks like the app icon is not where it usually should be.



#44 user972512

user972512

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 posts

Posted 16 August 2018 - 04:05 AM

Still no tray icon in Xubuntu 16.04 LTS. So I upgraded to Xubuntu 18.04 LTS. Still no tray icon.

 

Thanks for the new version though.



#45 H8SOCIETY

H8SOCIETY

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 17 August 2018 - 09:15 PM

Had an issue with 2.16.3 (second time)

 

I have autostart on + network lock + connect to server.

 

But network lock did not give airvpn dns to ethernet adapter.... so could not connect at all. So i manually disabled and re-enabled network lock, no dns entry either... Even after restarting eddie no dns entry. Had to enter 10.4.0.1 manually.



#46 H8SOCIETY

H8SOCIETY

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 posts

Posted 20 August 2018 - 04:27 PM

Ipv4 dns is now 10.30.124.1 ?  Used to be 10.4.0.1 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Servers online. Online Sessions: 15228 - BW: 50338 Mbit/sYour IP: 54.197.24.206Guest Access.