Jump to content
Not connected, Your IP: 18.205.109.152

Search the Community

Showing results for tags 'connection error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 3 results

  1. Since 3-4 days ago whenever I try to connect to any server while using default settings or any other UDP protocol (tried quite few ports) progress gets stuck on IPv4 route check and eventually disconnects after 2nd try. Sometimes it rarely does connect but it is abnormally slow, I can't even load google homepage. TCP and SSH still works nominally. Pretty sure it has something to do with my ISP ( Turkey, TTNET ) as I can still use UDP with another ISP on the same computer. Trying to find out if anyone else reported the same issue on my ISP and if there is anything I can do to circumvent the problem on my end.
  2. So Eddie is not working with Adguard anymore. Earlier I did not have this issue. I try to turn off different programs, like a firewall, but Eddie started working olny after I turn off Adguard. I'm also using Adguard DNS, but it's fine, when AdGuard is turn off. Do you know solution to my problem? I would like to use those two programs in the same time.
  3. I am having a problem connecting. When I open the AirVPN client and click the "Login" button, I get the following error message: "Sorry, no server is available for you at the moment." This started about three days ago and I have restarted my computer in the interim several times. I am running Windows 7 Pro with all current system updates. I am unsure of how to proceed. Any help would be appreciated.
×
×
  • Create New...