Jump to content
Not connected, Your IP: 34.237.76.91

Search the Community

Showing results for tags 'bullguard'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I have been using AirVPN for about 4 months. Working fine. I had to recently format my main computer (due to graphics issue which is not relevant to this but the reason for wiping system). On the new build I have installed Bullguard Internet Security with firewall disabled. AirVPN connects automatically on start-up to windows and seems to be fine for 20/30 mins. then all of a sudden the speed will go to 0 up /0 down. It will be like this for a minute or two and then finally disconnect. It will also fail to reconnect which is a second problem. Most times I will need to restart the computer. Useful Info AirVPN client version: 2.10.3 / x64, System: Windows, Name: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0 / x64 Log when error occurs . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > [server] Inactivity timeout (--ping-restart), restarting . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > SIGUSR1[soft,ping-restart] received, process restarting . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > Restart pause, 2 second(s) ! 2016.04.04 17:18:56 - Disconnecting . 2016.04.04 17:18:56 - Management - Send 'signal SIGTERM' . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > MANAGEMENT: CMD 'signal SIGTERM' . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > MANAGEMENT: Client disconnected . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > Assertion failed at misc.c:779 . 2016.04.04 17:18:56 - OpenVPN > Exiting due to fatal error . 2016.04.04 17:18:56 - Connection terminated. I 2016.04.04 17:19:45 - Checking authorization ... W 2016.04.04 17:20:25 - Authorization check failed, continue anyway ({1]) ! 2016.04.04 17:20:25 - Connecting to Zibal (Netherlands, Alblasserdam) ! 2016.04.04 17:21:03 - Disconnecting . 2016.04.04 17:21:03 - Connection terminated. I 2016.04.04 17:21:06 - Checking authorization .. Thank you, Anon
×
×
  • Create New...