Jump to content
Not connected, Your IP: 3.235.172.213

Search the Community

Showing results for tags 'VPN Up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. The following forum is illustrative and brief.The informations are illustrative and brief.I have tried out that .I have following two queries in this trail that I have setup my router to create a OpenVPN connection and I have installed the OpenVPN app on my Samsung Android phone. Uptil this it worked out fine. Now I just want to view my cameras using the iVMS-4500 app on my phone, while I'm on the OpenVPN connection. But I don't know anything about what information I have to enter into the app.I have thought that I can choose between HiDDNS - IP/Domain - IP Server, but I think I have to use IP/Domain. But,when I selecting the IP/Domain, I entered the IP of my camera (10.0.0.100) in the adresse field, and the portnumber in the port field, and then username and password. But it does not work.And secondly,I am unable to setup VPN server In my Arlo pro 2.Suggest us what to do regarding these arlo app for pc for the ultimate resolution.
  2. Hi all, I encountered a rather annoying bug. I wrote a shell script that I want to execute every time the VPN tunnel is up. My test script (which does nothing more than echoing text to a test text file) works fine when I set it up under Advanced -> Events -> App Start, App End, Session Start, Session End, VPN Pre, VPN Down but not VPN Up! When I choose to run a script on VPN Up (tested with and without waiting for the script to end) the following happens: Latency tests Checking authorization Restart in 3 seconds Connecting to server Checking route (request timed out) And this goes on and on, the VPN never actually connects. I assume there is a little bug in the VPN Up event. Hopefully this can be fixed in the next version. Best regards
×
×
  • Create New...