Jump to content
Not connected, Your IP: 52.205.167.104

Search the Community

Showing results for tags 'KVM'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • DNS Lists
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I've setup a Ubuntu 15.10 64bit server as a VM for my torrenting, I'm running openvpn from the command line using a config file generated from this site. When my torrents are running I see a lot of error like below: I've disabled port forwarding on my router just to check if that was causing an issue but it doesn't seem to make a difference. I've tested downloading a torrent with openvpn running on my physical laptop using the same config file and on a Xubuntu VM and I only this error once ever few minutes so its definitely something on the Ubuntu server VM that's causing the problem. Any ideas what the issue is?
×
×
  • Create New...