Jump to content
Not connected, Your IP: 18.232.51.69

Search the Community

Showing results for tags 'AUTH_FAILED'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • AirVPN
    • News and Announcement
    • How-To
    • Frequently asked questions
    • Databases
  • Community
    • General & Suggestions
    • Troubleshooting and Problems
    • Blocked websites warning
    • Eddie - AirVPN Client
    • Reviews
    • Other VPN competitors or features
    • Nonprofit
    • Off-Topic
  • Other Projects
    • IP Leak
    • XMPP
    • Mirrors

Product Groups

  • AirVPN Access
  • Coupons
  • Misc

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Twitter


Mastodon


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


XMPP / Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi everybody I don't want to open a ticket just for that so i ask here. I'm not a expert in tunneling or VPN. I was using during a year airvpn with my Xubuntu machine without problem. A simple " sudo openvpn myfile.ovpn" was ok to connect me. But not anymore now i have some error message at the end of the process. sudo openvpn AirVPN_Europe_TCP-443.ovpn Wed Dec 24 07:07:33 2014 OpenVPN 2.3.2 x86_64-pc-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [PKCS11] [eurephia] [MH] [IPv6] built on Dec 1 2014 Wed Dec 24 07:07:33 2014 WARNING: file 'user.key' is group or others accessible Wed Dec 24 07:07:33 2014 WARNING: file 'ta.key' is group or others accessible Wed Dec 24 07:07:33 2014 Control Channel Authentication: using 'ta.key' as a OpenVPN static key file Wed Dec 24 07:07:33 2014 Outgoing Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication Wed Dec 24 07:07:33 2014 Incoming Control Channel Authentication: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication Wed Dec 24 07:07:33 2014 Socket Buffers: R=[87380->131072] S=[16384->131072] Wed Dec 24 07:07:38 2014 Attempting to establish TCP connection with [AF_INET]37.48.80.131:443 [nonblock] Wed Dec 24 07:07:39 2014 TCP connection established with [AF_INET]37.48.80.131:443 Wed Dec 24 07:07:39 2014 TCPv4_CLIENT link local: [undef] Wed Dec 24 07:07:39 2014 TCPv4_CLIENT link remote: [AF_INET]37.48.80.131:443 Wed Dec 24 07:07:39 2014 TLS: Initial packet from [AF_INET]37.48.80.131:443, sid=5518b3c7 aaf71d00 Wed Dec 24 07:07:39 2014 VERIFY OK: depth=1, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=airvpn.org CA, emailAddress=info@airvpn.org Wed Dec 24 07:07:39 2014 Validating certificate key usage Wed Dec 24 07:07:39 2014 ++ Certificate has key usage 00a0, expects 00a0 Wed Dec 24 07:07:39 2014 VERIFY KU OK Wed Dec 24 07:07:39 2014 Validating certificate extended key usage Wed Dec 24 07:07:39 2014 ++ Certificate has EKU (str) TLS Web Server Authentication, expects TLS Web Server Authentication Wed Dec 24 07:07:39 2014 VERIFY EKU OK Wed Dec 24 07:07:39 2014 VERIFY OK: depth=0, C=IT, ST=IT, L=Perugia, O=airvpn.org, CN=server, emailAddress=info@airvpn.org Wed Dec 24 07:07:42 2014 Data Channel Encrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit key Wed Dec 24 07:07:42 2014 Data Channel Encrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication Wed Dec 24 07:07:42 2014 Data Channel Decrypt: Cipher 'AES-256-CBC' initialized with 256 bit key Wed Dec 24 07:07:42 2014 Data Channel Decrypt: Using 160 bit message hash 'SHA1' for HMAC authentication Wed Dec 24 07:07:42 2014 Control Channel: TLSv1, cipher TLSv1/SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 4096 bit RSA Wed Dec 24 07:07:42 2014 [server] Peer Connection Initiated with [AF_INET]37.48.80.131:443 Wed Dec 24 07:07:44 2014 SENT CONTROL [server]: 'PUSH_REQUEST' (status=1) Wed Dec 24 07:07:44 2014 AUTH: Received control message: AUTH_FAILED Wed Dec 24 07:07:44 2014 SIGTERM[soft,auth-failure] received, process exiting Can anyone help me for that? Thanks for your future answer.
  2. I have a problem when connecting to another site from a Tomato router. The VPN client can't connect to another site for 30 to 300 seconds after stopping the client. If I reconnect to the same site, it connects immediately. The error message I get in the vpn log is: AUTH: Received control message: AUTH_FAILED I use ip addresses in the config file After waiting for up to 5 minutes, it will connect fine. I've followed the tomato set up instructions in the forums. I've searched internet and the forums but I can't find much about this problem. I hope somebody can help me with this. Thanks in advance.
×
×
  • Create New...