Jump to content
Not connected, Your IP: 3.238.130.97
Sign in to follow this  
5r8Ucy4JuO

Exception If Login Not Remembered

Recommended Posts

Dear AirVPN staff

 

When exiting Eddie 2.9.2 without having the "Remember" checkbox checked, I get an exception every time:

 

Unexpected error. Please contact our support staff. - Object reference not set to an instance of an object -   at AirVPN.UI.Osx.MainWindowController.RefreshUi (RefreshUiMode mode) [0x00000] in <filename unknown>:0 

  at AirVPN.UI.Osx.Engine+<OnRefreshUi>c__AnonStorey0.<>m__0 () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at MonoMac.Foundation.NSActionDispatcher.Apply () [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at (wrapper native-to-managed) object:[MonoMac.Foundation.NSActionDispatcher:Void Apply()] (MonoMac.Foundation.NSObject,MonoMac.ObjCRuntime.Selector)
  at (wrapper managed-to-native) MonoMac.AppKit.NSApplication:NSApplicationMain (int,string[])
  at MonoMac.AppKit.NSApplication.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at AirVPN.UI.Osx.MainClass.Main (System.String[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0 
 
Reseting the preferences to defaults does not help. Can you reproduce this?

Share this post


Link to post

Dear AirVPN staff

 

When exiting Eddie 2.9.2 without having the "Remember" checkbox checked, I get an exception every time:

 

Unexpected error. Please contact our support staff. - Object reference not set to an instance of an object -   at AirVPN.UI.Osx.MainWindowController.RefreshUi (RefreshUiMode mode) [0x00000] in :0 

  at AirVPN.UI.Osx.Engine+c__AnonStorey0.m__0 () [0x00000] in :0 

  at MonoMac.Foundation.NSActionDispatcher.Apply () [0x00000] in :0 

  at (wrapper native-to-managed) object:[MonoMac.Foundation.NSActionDispatcher:Void Apply()] (MonoMac.Foundation.NSObject,MonoMac.ObjCRuntime.Selector)

  at (wrapper managed-to-native) MonoMac.AppKit.NSApplication:NSApplicationMain (int,string[])

  at MonoMac.AppKit.NSApplication.Main (System.String[] args) [0x00000] in :0 

  at AirVPN.UI.Osx.MainClass.Main (System.String[] args) [0x00000] in :0 

 

Reseting the preferences to defaults does not help. Can you reproduce this?

 

Hello,

 

do you get this error message even if you shut down Eddie with its own "Exit" option?

 

Kind regards

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Security Check
    Play CAPTCHA Audio
    Refresh Image
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...